Publika uživala u treningu, teniseri još jednom pokazali humanost (FOTO, VIDEO)

Ljubitelji tenisa u Nišu ispunili su halu Čair do poslednjeg mesta na otvorenom treningu  Dejvis kup reprezentacije Srbije. 

 

 

Trening našeg nacionalnog tima besplatno je gledalo oko 3000 teniskih fanova, a tokom sat vremena uživali su u potezima naših teniskih heroja: Novaka Đokovića, Dušana Lajovića, Filipa Krajinovića i selektora Nenada Zimonjića. Većina publike predstavljali su osnovci i srednjoškolci iz Niša, koji su priredili odličnu atmosferu. Igrači su na aplauze uzvraćali malim bravurama na terenu i otpozdravljali ih. Bio je to pravi praznik belog sporta, koji je pokazao da su igrači i TSS doneli pravu odluku kada su otvorili vrata dvorane „Čair“ i omogućili ljubiteljima tenisa da osete deo duha Dejvis kupa.

Neposredno posle završetka treninga, Novak, Nenad, Dušan i Filip su se sreli sa grupom mališana koji su ih čekali pored terena. Reč je o deci oboleloj od raka, koji su želeli da upoznaju svoje sportske idole. Do organizacije ovog susreta došlo je zahvaljujući saradnji NURDOR, Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka i kompanije NIS, generalnog sponzora Teniskog saveza Srbije. Dejvis kup reprezentativci i kompanija NIS su mališanima podelili poklone.

 

Generalni sponzor Teniskog saveza Srbije i ove godine je kompanija NIS koja će tokom Dejvis kup meča između reprezentacija Srbije i Rusije u Nišu organizovati i besplatnu školu tenisa za decu.

TEKST REKLAMA 2

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*