U POTRAZI STE ZA POSLOM? MERIDIAN IMA REŠENJE!

Nova godina donosi nove planove, nove snove i nove mogućnosti, a Meridian u ovom novom poglavlju donosi novu, sjajnu šansu za odličan početak.

Najbolji novogodišnji poklon je u Meridianu i predstavlja savršen praznični dar za fenomenalan početak godine, koji će omogućiti da nova etapa započne u velikom stilu.

Za sve one koji su u potrazi za poslom, koji im može doneti mnogo pogodnosti, dobrih uslova i sjajnu zaradu, Meridian je pripremio odličnu ponudu.

Konkurs za poziciju operatera u Meridian kladionici je otvoren!

Nakon praznične euforije, proslava i dobrog provoda, vreme je da se sumiraju utisci i da se krene u nove radne pobede, u nove avanture i planove, a Meridian nudi fenomenalno rešenje!

Ukoliko tražite zanimljiv i dobro plaćen posao, a uz sve to dobijate mogućnost napredovanja, onda je Meridian pravo mesto i idealno rešenje.

Pozicija operatera u kladionici pruža mogućnost da se upoznate sa uzbudljivim svetom klađenja, naučite dosta, a pritom i dobro zaradite.

Ovo je prilika koja se ne propušta, jer je kombinacija dobre plate, bonusa, nagrada i bakšiša neodoljiva ponuda, a napredovanje je realna mogućnost, koja pruža dodatnu motivaciju.

Ukoliko postanete deo Meridianovog tima, dobijate idealnu priliku da imate zanimljiv radni dan, u dobrom radnom okruženju i da otkrijete potpuno novu sferu zabave koju donosi sportsko klađenje.

Ono što sve zanima je kolika je zarada? Rad na poziciji operatera u kladionici donosi fantastičnu platu, jer možete zaraditi i preko 50.000 dinara mesečno!

Ako tragate za zanimljivim poslom, dobrom zaradom, ambiciozni ste i želite da napredujete, zaustavite sve, jer je Meridian sve ove elemente sklopio u odličnu ponudu i nudi fantastično rešenje.

Operater u kladionici u Meridianu – savršena prilika za dobar, uspešan i zabavan start nove godine!

TEKST REKLAMA 2

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*