MERIDIAN I PETAK 13 – RAZBIJANJE MALERA BONUSOM

Da li ste odlučili gde ćete biti za petak 13? Da li već tražite sigurno mesto?  Ako je jedina opcija skrivanje u kući, da biste izbegli neki maler, nesreću ili neprijatan događaj, onda sigurno niste čuli za fenomenalnu Meridianovu ponudu za taj dan.

Meridian je odlučio da obrne pravila i da ovaj petak 13. bude srećan petak. Petak koji će doneti odličnu promociju, koja se ne propušta i koja će doneti mnogo uzbuđenja i razloga za radovanje svojim igračima.

U petak, 13.decembra, Meridian postaje i sigurno i srećno mesto, jer donosi fenomenalan bonus i njime razbija svaki mogući maler.

Mesto gde možete pobeći i biti na sigurnom je poznato – Meridian. A sada se postavlja pitanje – Kako doći do fantastičnog bonusa, koji razbija maler i donosi sreću?

Odgovor je veoma lak. Bonus nikad nije bio bliži, a put do ove sjajne nagrade je veoma jednostavan. Pravila su sledeća: Svako ko bude uplatio depozit u petak, 13.decembra, dobiće 10% bonusa do maksimalnih 5000 dinara po igraču. Način uplate nije bitan.

Dakle, potraga za bezbednim mesto je završena, jer je tu Meridian. Potraga za srećom i primamljivim bonusom je takođe okončana, jer je Meridian opet tu i rešava svaki problem.

Jednostavna uplata depozita ovog petka 13. donosi mnogo i 10% bonusa je prilika koja se ne propušta, a činjenica da svaki igrač može da osvoji i do 5000 dinara, čine ovu ponudu neodoljivom.

Rezervacija za mesto u Meridianu, za petak, 13.decembar, nije potrebna. Promocija je spremna i čeka igrače da pokupe svoju dozu sreće i  osvoje bonus.

Petak 13. u Meridianu je savršen spoj, koji donosi neodoljivu ponudu za svoje verne igrače – fenomenalan bonus na depozit.

U Meridianu je petak 13. srećan dan.

 

TEKST REKLAMA 2

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*