MERIDIANBET SPECIJAL Partizan – Tofaš na otvaranju crno – bele Arene

Košarkaši Partizana u 2. kolu Evrokupa dočekuju Tofaš (utorak, 20), na evropskoj premijeri za ovu sezon u u „Štark areni“.

Složio je Andrea Trinkijeri ekipu prema svojim zamislima i za sada sve funkcioniše perfektno. Kako drugačije objasniti izuzetan početak sezone – 5/5?!

Crno -beli su osvojili ABA Superkup i pored te tri pobede, uspešno startovali u ABA ligi i Evrokupu. Na evropskoj premijeri su srušili italijanskog prvaka Veneciju i to kao gosti, dok su na početku nove sezone na Jadranu bili bolji od Igokee, takođe na strani.

Vreme je i da navijači Partizana kod kuće uživaju. Osvajač Kupa Radivoja Koraća od ove sezone je domaćin u „Štark areni“, pa će crno -bela publika moći da uživa u najvećoj dvorani na Balkanu.

I sprema se spektakl za evropsku premijeru na domaćem parketu. Serija može da se produži na šest uzastopnih trijumfa, zašta je potrebno da padne Tofaš u Areni, koji je u 1. kolu bio bolji od Limoža.

Prve „violine“ Tofaša su prekaljeni Met Lodžeski i Devin Vilijams, a turski tim je za vikend u prvenstvu slavio sa čak plus 43 – 123:80!

Ipak, pošto je i Partizan u strašnoj formi, Trinkijerijevi izabranici su apsolutni favoriti sa Meridianbet kvotom 1.25, dok se trijumf Tofaša vrednuje sa čak 3.60.

A, da li će igrači oba tima biti raspucani? Ako bude manje od 152.5 poena, Meridianbet daje kvotu 2.80, a ako budu raspoloženi i jedni idrugi, i ukupno bude više od 166.5 poena, kvota je 2.65.

Možete da pogađate i opseg poena. Ako ukupno bude postignuto između 171 i 180 poena, na tu igru kvota je čak 5.40 u Meridianbetu. Ukoliko smatrate da će Partizan biti na granici 82.5 poena, kvota je 1.70 da će postići više, a 2.04 da će postići manje poena.

Za Partizanovu ovosezonsku evropsku premijeru kod kuće Meridianbet je spremio i zanimljiv specijal. Možete da prognozirate ukupan broj skokova, faulova ili asistencija, kao i da li Partizan prelazi stotku.

Ako crno – beli postignu više od 100 poena, kvota je sjajnih 15. A, da li će Partizan imati veću ili manju uspešnost trojki od zadate granice 37.5 odsto? Dobro možete da zaradite i ako pogodite da će Tofaš prvi stići do 20 poena – kvota je čak 2.40.

Dakle, mnogo zanimljivih igara čeka vas u Meridianbet ponudi, pa imate sjajan razlog da dodatno uživate u utakmici drugog po jačini evropskog takmičenja.

TEKST REKLAMA 2

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*