DERBI DELA MADONINA Može li Milan da prekine crnu gradsku seriju?

Derbi „grada mode“ na programu je u subotu od 20.45: Milan će na „San Siru“ ugostiti gradskog rivala Inter!

Ekipa koju vodi Antonio Konte je odlično počela sezonu, ali se u toku nedelje okliznula na prvoj prepreci u Ligi šampiona. Na „Đuzepe Meaci“ su „nero-azuri“ odigrali mršavih 1:1 sa Slavijom iz Praga, i to jedva.

Sa druge strane, nominalni domaćin na ovom meču ne igra evropska takmičenja ove sezone. Milan je proteklog vikenda zabeležio pobedu protiv Verone u gostima, ali igra nije bila na visokom nivou.

Inter se posle tri odigrana kola nalazi na prvom mestu sa svih devet bodova. Oni su jedina ekipa koja ima maksimalan učinak.

Ali, kada dođe „Derbi dela Madonina“, sve se poništava. Sve se svodi samo na 90 minuta na terenu.

Đampaolova ekipa nema pobedu na prethodnih šest međusobnih okršaja u Seriji A. Prošle sezone, Inter je odneo svih šest bodova. Kada je bio domaćin slavio je minimalnim rezultatom, dok smo na „San siru“ videli pravu goleadu – bilo je 2:3.

„Nero-azuri“ ne kriju da u sezonu ulaze sa velikim ambicijama. Tandem Konte i Marota je doveo odlična pojačanja i prodao igrače koji su pravili problem u svlačionici.

Ukoliko mislite da će gosti slaviti na ovoj utakmici, Meridian nudi kvotu 2.40.

Naravno, kada se sastaju ove dve ekipe, uvek ima golova i uzbuđenja. Da obe ekipe postignu pogodak i „dođe“ 3+, kvota je 2.47.

Ante Rebić će odigrati svoj prvi derbi, a poznato je da voli velike utakmice. Kvota da će biti strelac je 3.30.

Kšištof Pjontek je protiv Verone konačno pogodio, a da će nastaviti seriju kvota je 2.70.

Sa druge strane, ako verujete da će u svom prvom meču protiv velikog rivala gol postići Romelu Lukaku – kvota je 2.50. A, ako date prednost Lautaru Martinezu kvota je nešto bolja – 2.70.

Bilo kako bilo, očekuje nas sjajan „Derbi dela Madonina“. U kakvom god da su stanju ekipe, kakva god da je forma, pozicija na tabeli, zna se šta donosi meč Milana i Intera.

Ove, kao i mnoge druge igre, možete pogledati na Meridianovom sajtu!

Zato vam ne preostaje ništa drugo nego da se zavalite u fotelju i uživate, uz neku prognozu. Subota, 20.45, derbi Milana i jedna od najvećih utakmica italijanskog fudbala.

 

TEKST REKLAMA 2

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*