KOŠARKAŠI SU UVEK ŠAMPIONI: Verovali ste u zlato Srbije – Meridian vam vraća novac

Sanjali smo zlato, medalja je bila realnost, a košarkaši Srbije vraćaju se iz Kine bez odličja, ali Meridian ima spremne nagrade za sve vas koji ste verovali u „plave“ na Mundobasketu.

Da li su mogli više? Sigurno. Da li je medalja bila cilj? Jeste. Da li ova ekipa ima kvalitet za medalju? I te kako ima.

Da li je malo biti peti na svetu u bilo čemu? Nije. Da li je to uspeh za ovu reprezentaciju? Nije!

Da li uvek može da se pobeđuje? Ne može. Osim sa Meridianom!

Osetili su košarkaši Srbije onu drugu stranu medalje – da ne bude uvek baš sve kako je planirano, prognozirano, realno. Uostalom, u finalu Svetskog prvenstva igrale su dve reprezentacije koje su jedine savladale „plave“ u Kini.

Vreme je za promene, određene rekonstrukcije, čeka se naslednik Aleksandra Đorđevića na mestu selektora… Do tada, Meridian nagrađuje.

Medalja ili vraćamo novac, samo u Meridian kladionicama! Uz Meridian ste uvek na dobitku i to se opet potvrdilo!
Košarkaši Srbije su, nažalost, zaustavljeni u četvrtfinalu Mundobasketa, a Meridian nagrađuje sve vas koji ste verovali u osvajanje Svetskog prvenstva.

Ako ste to i prognozirali do početka SP u Kini, bićete nagrađen vraćanjem uplaćene sume na to da Srbija osvaja svetsko zlato. Možda „plavi“ nisu osvojili titulu u Kini, ali su srpski sportisti za Meridian uvek šampioni.

Meridian se tako potrudio da zaleči bolne rane ljubiteljima košarke koji su istinski verovali da će košarkaši biti na svetskom vrhu.

Pored Meridianove utehe, tu je i maestralni Bogdan Bogdanović. Sjajni bek je najbolji strelac Mundobasketa (183 poena) i član idealne petorke, i to kao deo petoplasirane ekipe na svetu. Pored njega među pet odabranih su samo igrači sa pobedničkog postolja u Kini.

I to dovoljno govori kakav je Bogdan igrač, da je budući lider reprezentacije, a Meridian će i dalje biti uz srpske sporiste i kada nisu na vrhu, jer su u pitanju rođeni šampioni.

TEKST REKLAMA 2

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*