SREĆNI PRAZNICI !!!

Poštovani posetioci, pratioci naše fejsbuk i tviter stranice, sportisti, sportski radnici, kolege novinari,

redakcija internet portala www.sportnadlanu.com želi Vam srećne praznike i puno uspeha u 2019. godini. Velika zahvalnost svim savezima i klubovima koji su nam omogućili da izveštavamo sa velikih sportskih događaja u godini koja je iza nas. U nastavku ćemo se malo prisetititi gde smo sve to bili i odakle smo sve izveštavali za vas.

 

FOTO: www.sportnadlanu.com – čast je i privilegija bila biti deo najvećeg sportskog događaja koji je u 2018. godini organizovan u našoj zemlji, završnog turnira Evrolige.

 

FOTO: www.sportnadlanu.com – tokom 2018. godine nastavili smo da bodrimo najbolje košarkaše Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prevnstvo.

 

FOTO: www.sportnadlanu.com – zahvaljujući dobroj saradnji koju imamo sa košarkaškim klubom Partizan bili smo prisutni na derbiju između Partizana i Crvene zvezde.

 

FOTO: www.sportnadlanu.com – u Nišu je početkom februara teniska reprezentacija Srbije bila domaćin ekpi Sjedinjenih Američkih Država.

 

FOTO: www.sportnadlanu.com – publika u Nišu mogla je da uživa u vrhunskom vaterpolu koji su prikazali reprezentativci Srbije i Hrvatske.

 

FOTO: www.sportnadlanu.com – kada je reč o fudbalu tokom 2018. godine možemo se pohvaliti da smo izveštavali sa svih utakmica fudbalera Partizana u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

 

FOTO: www.sportnadlanu.com – kao i sa pojedinih utakmica Crvene zvezde u pohodu na istoriski plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Pratite nas i tokom 2019. godine.

SVE NAJBOLJE !!!

 

 

 

 

 

 

 

TEKST REKLAMA 2

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*