POBEDNIČKI POVRATAK NA TEREN VELIKOG ŠAMPIONA, NOVAK ĐOKOVIĆ – DOMINIK TIM 2:0 (6:1, 6:4) (FOTO, VIDEO)

Teniski i sportski svet čekao je i dočekao poratak na teren velikog šampiona Novaka Đokovića. Prvi meč posle šestomesečne pauze zbog povrede lakta najbolji teniser Srbije svih vremena odigrao je na Kujong klasiku protiv Austrijanca Dominika Tima koga je bukvalno do nogu potukao sa 2:0 (6:1, 6:4).

PRVI SET:

Već na samom startu susreta u prvom gemu Đoković je napravio brejk i poveo sa 1:0. Savršeno preciznim forhendima, a na kraju i asom Novak je potvrdio brejk i poveo sa 2:0. Bez izgubljenog poena, Tim stiže do prvog gema u meču i smanjuje na 2:1. Đoković sjajno igra, a Tim greši što je sasvim dovoljno da Novak napravi jos jedan brejk i povede sa 4:1. Fantastičnim servisima Novak lako potvrđuje brejk i stiže na korak od osvajanja prvog seta 5:1. Srpski teniser je izuzetan, kao da nije ni bilo pauze zbog povrede. Posle samo 21 minuta igre Đoković uz svega tri neiznuđene greške i pet odserviranih as udaraca osvaja prvi set 6:1. 

DRUGI SET:

Nema brejka na startu drugog seta, Tim je u trećem gemu imao dve brejk lopte, ali je na kraju gem pripao našem teniseru koji vodi 2:1. Polako ulazimo u završnicu drugog seta u kome još uvek nismo videli brejk, Đoković vodi 4:3 u gemovima. Posle jako teškog i neizvesnog gema u kome je uspeo da spasi čak pet brejk lopti Đoković stiže na GEM od pobede. KRAJJJJJJJJJ !!!! BRZO, EKSPRESNO I LAKO NOVAK ĐOKOVIĆ SAVLADAO JE PETOG TENISERA SVETA DOMINIKA TIMA U SVOM PRVOM MEČU POSLE POVREDE 2:0 (6:1, 6:4). 

TEKST REKLAMA 2

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*