ODLUČUJUĆI MEČ: SRBIJA – GRUZIJA, DO POBEDE NA VAŠIM KRILIMA (FOTO)

Fudbalska reprezentacija Srbije u ponedeljak od 20:45 u Beogradu igra protiv Gruzije odlučujući meč u kvalifikacijama za plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji. Računica je jasna, a ona kaže da pobeda Srbiju vodi direktno na smotru najboljih reprezentacija sveta. Na poslednjoj konferenciji za novinare pred odlučujući duel, okupljenim predstavnicima medija obratili su se Slavoljub Muslin i Nemanja Matić. 

FOTO: www.sportnadlanu.com

 

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin izjavio je da su na početku kvalifikacija svi u ekipi priželjkivali da meč sa Gruzijom bude odlučujući za plasman na Mundijal i dodao da Srbija verovatno neće poceti utakmicu u istom sastavu kao protiv Austrije.

Znamo šta nas čeka biće veoma teško. Ovo je bez sumnje istorijski momenat za momke, znaju šta im znači utakmica i siguran sam da će dati sve od sebe. I ako bude tako, uveren sam da ćemo pobediti i otići u Rusiju“, rekao je selektor na konferenciji za novinare u Staroj Pazovi.

FOTO: www.sportnadlanu.com

Nemanja Matić iskoristio je priliku da još jednom pozove navijače da podrže nacionalni tim u odlučujućem duelu.

– Uvek reprezentacija donosi neku dozu pritiska, ali nema straha, a svesni smo da nismo pružili dobru utakmicu protiv Austrije. I jedva čekamo utakmicu sa Gruzijom, jer smo svesni koliko to znači našem fudbalu. Nema straha, samo velika želja – izjavio je Matić.

 

 

TEKST REKLAMA 2

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*