Reprezentacija počela pripreme, selektor zadovoljan formom igrača (FOTO)

Fudbalska reprezentacija Srbije počela je pripreme za kvalifikacione mečeve protiv Moldavije i Republike Irske. Ostala su još četiri velika i važna ispita u kvalifikacijama, a dva su u septembru, protiv Moldavije u Beogradu i Republike Irske u Dablinu.

Prvi duel na programu je 2. septembra na travi stadiona u Humskoj (18,00) protiv reprezentacije Moldavije.
– Držimo se principa da je prva utamica najvažnija. Razmišljamo sada samo o tom meču, jer svi znamo da su, uslovno, unapred dobijeni mečevi najteži. Tamo smo pobedili ubedljivo, ali u prvih 15 minuta smo imali malih problema. Koncentracija i mobilnost moraju biti maksimalni – jasan je Slavoljub Muslin.

Selektor ne krije da je zadovoljan formom igrača.
-Oni koji igraju manje daju golove i u dobroj su formi. U odnosu na prethodna okupljanja više je onih koji igraju u svojim klubovima i to je pozitivna stvar. Vladimir Stojković nije samo juče dobro branio nego i protiv Videotona, u odličnoj je formi s obzirom da nije imao klub, ali je posebno trenirao. Pratio sam ga, bili smo u kontaktu, samo mu je falilo da potpiše i da igra zvanične utakmice za neki klub. Mitrović svaki put kad ulazi u igru daje golove. Meni je važno kako će igrati kod nas. Zadovoljan sam kako igra, kako trenira i kako je motivisan. A znamo svi, u skoro svakoj utakmici postigne gol. Ljajić takođe postiže golove u Torinu, zato je i dobio poziv, mislimo da je dobar momenat da ga zovemo i da je zaslužio – rekao je Slavoljub Muslin.

TEKST REKLAMA 2

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*