SEMAFOR: Pohvale košarkaškim reprezentacijama, ko sme da se ljuti na Mažića (FOTO, VIDEO)

Crveno svetlo: Novo prepucavanje u srpskom fudbalu

Odigrana su samo 5. kola Superlige Srbije u fudbalu, a već smo dobili novo optuživanje, a u centru pažnje ovoga puta su fudbalski klub Vojvodina i naš najbolji arbitar Milorad Mažić. Vojvodina optužuje Mažića za kako kažu tendenciozno i pristrasno suđenje na derbi utakmici protiv Partizana. S obzirom da je tek početak prvenstva nije ni vreme ni mesto za bilo kakva prepucavanja već se isključivo svi akteri trebaju fokusirati na igru koja je iz godine u godinu sve lošija. Da li je Mažić tendenciozno sudio ili je bio na visini zadatka procenite sami kada budete pogledali najzanimljivije detalje sa derbi utakmice.

Žuto svetlo: Kristijano Ronaldo i njegove dve strane medalje

Kristijano Ronaldo pokazao je u nedelju uveče u susretu protiv Barselone svoju dobru, ali i lošu stranu. Ronaldo je u igri proveo samo 24. minuta jer je isključen zbog dva žuta kartona. Nakon sjajnog gola u 80. minutu Ronaldo je zbog skidanja dresa dobio prvi žuti, a dva minuta kasnije je zbog navodnog simulirarnja dobio i drugi koji ga je koštao izlaska iz igre. Da li je bilo kontakta ili ne ostaje diskutabilno, a ono zbog čega Ronaldo od nas dobija žuti karton je njegovo odgurivanje sudije zbog čega je kažnjen sa pet utakmica suspenzije.

https://www.youtube.com/watch?v=MYDcdp-VNmQ

Zeleno svetlo: Srbija je i dalje zemlje košarke

Fantastične partije naše košarkaške reprezentacije zaslužile su da izabranici Aleksandra Đorđevića dobiju zeleno svetlo. Srbija je bila ubedljiva protiv Grčke i Crne Gore na turniru „Ttofej Beograda“ i na taj način poslala jasan signal protivnicima pred predstojeće Evropsko prvenstvo da će na njemu jurišati na najviši plasman.

https://www.youtube.com/watch?v=8ke9vUV6WKo

Da smo i dalje zemlja košarke i da imamo svetlu budućnost u ovom sportu dokazale su naše juniorke. Igračice rođene 1999. godine i mlađe, osvojile su drugo mesto i srebrnu medalju na  Evropskom prvenstvu koje je održano Mađarskoj.

 

TEKST REKLAMA 2

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*